Căutare MDM

Buletin

Lumini de bord la un Peugeot Partner

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2449 prin manual-mecanic
Lumini de bord la un Peugeot Partner Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor. Sunt nou pe acest forum și am nevoie de ajutorul vostru. Sper că vă pot ajuta și cu întrebările voastre.
Am un Peugeot Partner, care este similar cu un Citroen Partner. Problema este cu tabloul de bord. În timp ce conduceți, indicatorul de nivel scade la minim și se aprinde martorul de rezervă. Uneori se aprind simultan martorii de ulei, baterie și frână de mână sau vitezometrul nu mai funcționează. Uneori face totul în același timp, alteori doar ocazional și alteori este bine.
Tabloul de bord este electronic și nu cred că indicatorul de nivel este cel care cauzează problema indicatorului de nivel, deoarece aceste defecțiuni au început în același timp. Nu face întotdeauna asta, dar doar ocazional.
Aveți vreun ajutor? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2450 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lumini de bord la un Peugeot Partner
Salut „gomerito”, în primul rând, ar trebui să știi anul de fabricație al autoutilitarei, deoarece configurația sa electrică depinde de an. Dacă este modernă și are o unitate de control numită BSI, iar conexiunea dintre această unitate de control și tabloul de bord este multiplexată, cel mai probabil va trebui să mergi la o reprezentanță Peugeot pentru a încerca să descarci BSI-ul. Dacă nu, și autoutilitara este mai veche, problema este probabil în tabloul de bord și va trebui să mergi la un atelier specializat în repararea tablourilor de bord.
Cu cele mai bune gânduri

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2490 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Lumini de bord la un Peugeot Partner
Sunt de acord cu Chechur. Am și eu un Berlingo și se pare că e vorba de bord. Acele borduri sunt foarte asemănătoare cu cele de pe Saxo, 106, 306 și Xsara. E posibil ca instalarea unui bord de la o mașină de fier vechi să facă totul să funcționeze perfect, deoarece defectul este fie la bord, fie la un conector slăbit.

Cu cele mai bune gânduri.