Salut Rocco, să vedem dacă în weekendul acesta prind curaj să încerc ce mi-ai spus. Tamburii, din câte știu eu, nu au fost niciodată rectificați, iar saboții erau noi. Deci am înțeles că tamburul este în regulă, iar plăcuțele bine montate și reglate cu roata dințată care este în partea de jos (care, în funcție de cum o reglez, aduce saboții la tambur mai mult sau mai puțin). Saboții trebuie să frece egal, unul ca celălalt, nu când se rotește roata, frânează mai mult sau mai puțin, deci s-ar deforma tamburul? O altă întrebare, profitând acum de ea, este o patrulă veche, nu aș putea să-ți spun modelul, dar pot să caut. Într-o zi mergeam repede cu spatele și s-a blocat marșarierul, când am reușit să-l scot, ceea ce a fost dificil, primul s-a oprit și nu mai intră nici dacă aș fi vrut. A fost o vreme când nu avea nivelul complet de ulei de supape, l-am golit și am pus unul nou, la nivelul specificat de Nissan. Cutia de viteze este deteriorată și e o adevărată bătaie de cap de reparat? Ei bine, mulțumesc pentru tot. Aștept răspunsul tău.