Căutare MDM

Buletin

Transmisie automată - Mercedes Benz 190E model 1984

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni - Acum 14 ani și 3 luni #24371 prin manual-mecanic
Bună ziua, am o problemă cu transmisia automată. Bubuie când schimb în toate vitezele. Mecanicul meu de încredere a reușit să îmbunătățească ușor performanța transmisiei, dar daunele persistă. Mecanicul a aflat că există un raport tehnic (buletin informativ) de la Mercedes-Benz care menționează că modelele 190E din 1984 până în 1989 au o transmisie defectă și că singura modalitate de a remedia această problemă ar fi instalarea unei transmisii din 1990, ceea ce ar elimina defectul. Cât de precis poate fi acest raport tehnic? Aș aprecia foarte mult orice ajutor pe care îl pot primi.

Cu stimă,

eholu49
Ultima editare: acum 14 ani și 3 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24389 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Transmisie automată - Mercedes Benz 190E model 1984
Salut prietene, din câte am înțeles este adevărat că Mercedes-ul 190 avea această problemă, iar dacă soluția este schimbarea lui, reparația nu funcționează bine și smucitura cutiei de viteze rămâne mereu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.