Căutare MDM

Buletin

REPARAȚII ECU

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24284 prin manual-mecanic
REPARAȚII ECU Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni! Am o problemă cu ECU-ul la Opel Vectra-ul meu, iar un prieten mi-a sugerat această nouă companie, ecu-espana.es. Aș dori o a doua opinie, dacă se poate! Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24294 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: REPARAȚIA ECU
Da, e posibil să repari ECU-urile, da, e posibil, dar nu cunosc firma pe care ai menționat-o, așa că nu ți-aș putea spune.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24354 prin manual-mecanic
Nu știu de unde ești, dar aici, în Popayan, Columbia, computerele mașinilor sunt reparate, atâta timp cât defectul nu implică procesorul sau memoria, sau un circuit integrat care nu poate fi găsit.
De cele mai multe ori, sunt circuite deschise, rezistențe sau condensatoare defecte sau în scurtcircuit. Cheia este să cunoști defectul care apare în mașină, să încerci să identifici circuitul implicat, să găsești și să repari daunele, apoi să testezi ECU-ul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 8 ani și 4 luni - Acum 7 ani și 6 luni #52313 prin manual-mecanic
Da, este de încredere. Unul dintre cele mai vechi și mai profesionale site-uri din sector. Este super de încredere. Dacă preferați prețuri accesibile, aș putea consulta www.ecumotorstock.com/31-reparacion-centralitas sau reparacionesdecentralitas.es/
Ultima editare: acum 7 ani și 6 luni de către .