Căutare MDM

Buletin

Probleme cu carterul Audi A4 1.8T din 1998

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24256 prin manual-mecanic
Probleme cu carterul Audi A4 1.8T din 1998. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, de două zile încerc să demontez baia de ulei a unui Audi A4 de 1.8t din 98 și nu pot schimba pompa de ulei, pentru că a început să scoată un zgomot ca cele de la TKE și nivelul uleiului îmi tot suna, iar mașina se oprea imediat. Dacă cineva îmi poate spune cum se demontează sau vreun manual, aș aprecia foarte mult. Cu cele mai bune gânduri, sper în ajutorul vostru.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24304 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu carterul Audi A4 1.8T din 1998
Ai scos deja cele 2 șuruburi care merg pe lateralul cutiei și amintește-ți că trebuie să agăți puntea suspendată pentru a o putea scoate, de fapt trebuie să susții întregul motor și cutia, deoarece trebuie să scoți toate șuruburile, fii foarte atent prietene, deoarece este oarecum riscant, dacă nu ești profesionist, nu risca, lasă-o pe cineva care a făcut-o deja anterior.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24309 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu carterul Audi A4 1.8T din 1998
Ieri a trebuit în sfârșit să demontez toată partea din față, și să demontez și un suport care merge pe fulia compresorului de aer, pentru că nu lăsa carterul să coboare. Adevărul este că necesită multă muncă pentru a-l demonta. Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutor, datorită unor oameni ca dumneavoastră, am economisit mulți bani de care aveam nevoie. Cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24310 prin manual-mecanic
Ieri am reușit să o scot, singurul lucru care m-a îngrijorat puțin a fost că pompa nu părea stricată, din simptomele pe care mi le-a dat mașina, toată lumea mi-a spus că e pompa, sper că da, simptomele pe care mi le-a dat erau că arăta nivelul uleiului tot timpul, bipa continuu și apoi un sunet cam tare și am oprit-o imediat, ei bine, sper că e pompa, partea proastă e că ieri am scos furtunul turbo și am văzut lamelele și erau cam îndoite, uff sper că nu am greșit, m-am uitat la indicator și nu era aproape deloc, dar niște lamele erau aproape îndoite lângă el, hai să vedem acum să iau unul ieftin. Mulțumesc foarte mult pentru ajutor, îl apreciez foarte mult, cu cele mai bune gânduri.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24348 prin manual-mecanic
Ei bine, țineți minte că înainte de a economisi bani, siguranța este pe primul loc, iar în legătură cu turbo, sper să nu existe daune, iar în cazul în care trebuie să îl reparați, ar trebui să schimbați un furtun metalic de presiune a uleiului, este tubul subțire care ajunge la turbo, deoarece fiind atât de îngust, se înfundă și deteriorează din nou turbo-ul, iar în legătură cu pompa de ulei, este o problemă foarte frecventă la motoarele 1.8 turbo de la Audi și Passat, ei bine, de asemenea, nu uitați să puneți filtrul de ulei original, dacă este unul generic, asigurați-vă că este cel cu dublă supapă, pentru a evita pierderea presiunii uleiului, orice întrebare, mă puteți adresa cu încredere.