Căutare MDM

Buletin

Termostat Ford Ka

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24195 prin manual-mecanic
Termostat Ford Ka Publicat de manual-mecanica
Aș vrea să știu cum pot scoate termostatul de la mașină fără să-l stric.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 zile #24242 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Termostat Ford Ka
Dacă nu mă înșel, carcasa termostatului de la Ford Ka este în partea dreaptă a chiulasei. Pentru a scoate termostatul, trebuie să scoți întreaga carcasă. Are niște șuruburi cu opt capete. Dacă ai întrebări, te rog să mă întrebi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 zile #24243 prin manual-mecanic
Problema pe care o am este că, după ce demontez capacul caroseriei, termostatul rămâne în interiorul caroseriei și nu-l pot scoate. De asemenea, deși sunt sigur că mașina se supraîncălzește din cauza termostatului defect, aș vrea să-l demontez ca să verific dacă este în regulă fără să-l stric. Mulțumesc oricum.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 zile #24246 prin manual-mecanic
E foarte ciudat că e blocat și nu-l poți scoate, pentru că dacă îmi amintesc bine, ca să scoți termostatul trebuie să scoți două șuruburi de tip Philips care ar fi capacul, iar din acel capac iese un cot unde se conectează un furtun.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 zile #24253 prin manual-mecanic
Depinde de motor. Noile motoare Focus și Mazda 3, care sunt tot de la Ford, vin cu termostate care nu pot fi demontate. Carcasa este din plastic și se achiziționează completă, iar spre beneficiul producătorului, este mai scumpă.