Căutare MDM

Buletin

Schimbarea garniturilor de chiulasă la un Peugeot 405

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24192 prin manual-mecanic
de chiulasă la un Peugeot 405
Bună ziua, am nevoie de cineva care să mă îndrume în privința schimbării garniturilor de chiulasă la un 405 1.9 diesel, model 97. Temperatura a crescut din cauza ruperii unui furtun de radiator și garnitura s-a ars. Pentru a scoate capacul, este necesar să marchezi sau să vezi ceva pe cureaua de distribuție? Mă poate ajuta cineva? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și o săptămână #24203 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea garniturilor de chiulasă la un Peugeot 405
salut, da, este motorul care montează și 306, motorul respectiv are denumirea XUD9, reglarea este foarte ușoară, motorul respectiv are denumirea XUD9. pentru a face asta trebuie să montezi un știft (poți folosi un șurub de 8 mm) într-o carcasă care are angrenajul arborelui cu came, doi știfturi (sau șuruburi de 8 mm) în pompa de injecție și între măgarul demarorului și blocul motor. În bloc există un orificiu pentru un știft mai lung de 8 mm care trebuie să coincidă cu un altul făcut în volanta ambreiajului. Cu acest știft la loc poți slăbi și șurubul de la capătul arborelui cotit, având cei patru știfturi la loc motorul este reglat. Orice, scrie din nou, sper că te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 zile #24245 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Schimbarea garniturilor de chiulasă la un Peugeot 405
Mulțumesc, Juan, pentru comentariu. Ceea ce descrii este înainte de a scoate capacul sau după schimbarea garniturii? Da, reglajul este după schimbare. Îmi pare rău pentru lipsa mea de cunoștințe. Îmi place mecanica și vreau să știu mai multe despre Peugeot-ul meu ca să văd dacă mecanicul face o treabă bună. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 zile #24247 prin manual-mecanic
Salut prietene, descrierea lui Juan este excelentă. Îți recomand să pui la punct și să vopsești referințele înainte de a le demonta. În felul acesta, este mai ușor să pui la punct ulterior.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 zile #24267 prin manual-mecanic
Mulțumesc foarte mult pentru sfat, sper să pot comenta când va fi terminată reparația, salutări