Căutare MDM

Buletin

Fum negru abundent la accelerare

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24149 prin manual-mecanic
Fum negru intens la accelerare Publicat de manual-mecanica
În primul rând, bună dimineața tuturor. Ei bine, problema mea este următoarea: un Mercedes C220 din 1999. La accelerare (peste 3.000 rpm), scoate o cantitate impresionantă de fum negru, atât de mult încât cel din spatele meu nu-l poate vedea.
Am curățat EGR-ul și am verificat dacă funcționează corect, am folosit soluție de curățare a admisiei, soluție de curățare a injecțiilor și am accelerat și turat succesiv în treptele a 3-a și a 4-a. Nimic nu a rămas la fel, nu s-a observat deloc.
Diagnosticarea indică o defecțiune la presiunea wastegate-ului turbo; acum este nouă. Poate fi rupt un furtun, dar au fost verificate și temeinic. Nu știu dacă ar putea fi o defecțiune la injecție.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24166 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Fum negru puternic la accelerare
Să vedem, ai schimbat filtrele, ai verificat compresia cilindrilor, s-ar putea să se ardă uleiul de motor, folosește testerul de compresie cilindru cu cilindru și ar trebui să-ți dea cam aceeași compresie. Spune-mi tu.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.