Căutare MDM

Buletin

Lichid de spălare parbriz - Toyota Corolla 1993

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24086 prin manual-mecanic
Ștergătoarele mele de parbriz funcționează, dar micul șuvoi de apă nu iese când apăs butonul. Mașina are rezervor pentru ștergătoare, dar nu știu ce nu funcționează.
Are cineva un manual, o ilustrație sau ceva similar care să arate cum se remediază?
Mulțumesc oricui mă poate ajuta sau încearcă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24110 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Apă la ștergătorul de parbriz - Toyota Corolla din 1993
Prietene, în primul rând, ar trebui să testezi motorul rezervorului de apă. E foarte simplu. Trimite curent continuu de la baterie la motorul mic cu două cabluri și vezi dacă scoate vreun sunet. Dacă scoate, problema ar putea fi o siguranță sau chiar telecomanda. Dacă nu, înlocuiește-o și gata. Acum, dacă apeși butonul și motorul scoate un sunet și apa tot nu iese, atunci mânerele sunt blocate și nimic altceva. Mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24126 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Apă la ștergătorul de parbriz - Toyota Corolla din 1993
Mulțumesc foarte mult. O să încerc și o să-ți spun cum a fost. Cu oameni ca tine, sper să învăț multe și să nu mă las dus în eroare.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24127 prin manual-mecanic
Dacă motorul scoate un zgomot și orificiile sunt curate, verificați tuburile. Este posibil să fie înfundate, deși acest lucru nu este foarte frecvent, dar orice ar putea fi cazul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #24128 prin manual-mecanic
Mulțumesc că ți-ai făcut timp să citești și evident pentru sfat și, bineînțeles, trebuie să excluzi orice cauză, așa cum explici.