Căutare MDM

Buletin

Proiectoare de ceață Seat Ibiza 05

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2400 prin manual-mecanic
Proiectoare de ceață Seat Ibiza 05 Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, aș vrea să mă ajute cineva și să-mi spună cum se instalează proiectoarele de ceață la Seat-ul meu Ibiza, deoarece am doar stopurile și nu știu cum să trag de cablu... MULȚUMESC, cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2419 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Proiectoare de ceață Seat Ibiza 05
Bună Josette, problema pe care o ai este trecerea cablurilor în cabină, nu? Ridici capota și în dreapta sub ștergătoare este o mică grilă de plastic, care merge de la un capăt la altul atingând geamul, bine pe sub grila aceea, trebuie să te uiți cu atenție, în dreapta lângă aripă (mi se pare) este un cablu înconjurat de un elastic, trebuie să treci cablurile prin acolo, ai grijă la garnitură pentru că dacă nu o pui sau o rupi, se va scurge apă în interior, apoi presupun că o vei conecta la butonul pentru lumini, oricum sper să o găsești, salutări

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2436 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Proiectoare de ceață Seat Ibiza 05
Bine, mulțumesc mult. Și știi, în afară de o cimitir de mașini și un Seat, unde pot găsi comutatorul pentru proiectoarele de ceață? Nici măcar nu știu cât ar costa.