Căutare MDM

Buletin

Cutie de servodirecție hidraulică

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23959 prin manual-mecanic
Cutie de servodirecție hidraulică Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, sunt din ce în ce mai dezamăgit de achiziția mea, un Nissan Xtrail din 2003. Mai întâi a fost zgomotul motorului, apoi supraîncălzirea, apoi costul pieselor de schimb și, în final, mi-au spus că există o mică scurgere la cutia servodirecției.

Referitor la această cutie, am sunat la reprezentanța Nissan și mi-au spus că costă 1.900 USD, ce surpriză!!!! Mi-au spus că cutia este sigilată și nu există un set de garnituri pentru reparație.

Mă poate ajuta cineva, ce pot face? Am cheltuit deja prea mulți bani, există vreun remediu sau o modalitate de a repara scurgerea?

Mașina m-a costat 17.500 USD, iar piesele de schimb pe care le descriu sunt foarte scumpe.

Garnitură de chiulasă 100 USD
Segmenti de piston 1.147,96 USD
Semilune 14 USD
Supape de admisie 214,64 USD
Supape de evacuare T30 240 USD
Lanț de distribuție 232,10 USD
Temperator și saboți 132 USD
Pinion arbore cotit 38,70 USD
Pompă de apă T30 75 USD
Capac față T31 248,93 USD
2 Suport cutie de schimb 36 USD

Uite, e aproape 3.700 USD, fără a lua în considerare cutia de direcție și suporturile articulației sferice de direcție care vin într-un singur ansamblu și nu există nicio modalitate de a schimba doar articulația sferică, trebuie să schimbi întregul ansamblu de aluminiu, asta costă 280 USD bucata și sunt două!!!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.