Căutare MDM

Buletin

descărcarea bateriei

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #23932 prin manual-mecanic
Descărcarea bateriei Publicat de manual-mecanica
Am avut un scurtcircuit la ștergătorul de parbriz și acum bateria se descarcă, chiar dacă motorul ștergătoarelor este deconectat. Am reîncărcat bateria de două ori până acum și tot se descarcă. Camioneta mea este un Town & Country din '96. Mă puteți ajuta? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #23934 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Descărcarea bateriei
Trebuie să fie un scurtcircuit în altă parte! Cea mai bună metodă de a verifica este să măsurați curentul cu mașina oprită, nu tensiunea, ci curentul, adică amperii. Pentru a face acest lucru, trebuie să conectați în serie un singur terminal al bateriei și să vedeți când apare. O valoare normală este de aproximativ 0,2 amperi. Dacă aveți mult mai mult decât atât, aveți un scurtcircuit!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #23936 prin manual-mecanic
Uneori se întâmplă și ca un radio instalat prost să consume o putere care nu se poate vedea. Testul cu testerul, care se conectează în serie între borna bateriei și borna vehiculului, este cea mai bună metodă. Dacă vedeți că aveți mai mult de 0,2 amperi, începeți prin a scoate siguranțele interne sau siguranțele accesorii, mai ales dacă acestea nu sunt accesorii originale.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #23937 prin manual-mecanic
Uneori se întâmplă și ca un radio instalat prost să consume o putere care nu se poate vedea. Testul cu testerul, care se conectează în serie între borna bateriei și borna vehiculului, este cea mai bună metodă. Dacă vedeți că aveți mai mult de 0,2 amperi, începeți prin a scoate siguranțele interne sau siguranțele accesorii, mai ales dacă acestea nu sunt accesorii originale.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #23947 prin manual-mecanic
Siguranța care funcționează cu ștergătorul de parbriz poate fi conectată la siguranța de încărcare și de aceea nu încarcă bateria.