Căutare MDM

Buletin

Ambreiaj Ford Ranger

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23831 prin manual-mecanic
Ambreiaj Ford Ranger Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, cu o întrebare pentru cei care știu despre Ford Rangers, se pare că schimb ambreiajul la un Ranger din 96, iar când am cumpărat kitul de ambreiaj, mi-au spus că coșul de ambreiaj este reglabil, întrebarea mea este, cum îl reglez? din moment ce am schimbat de la alte mașini și pur și simplu îl scoți, îl cumperi, îl pui, realiniezi volanta și gata, dar acești Rangers, dacă nu știam despre reglarea coșurilor, dacă cineva m-ar putea ajuta cu niște informații aș aprecia foarte mult, deoarece am camioneta demontată și trebuie să o montez la loc, dar nu am mai făcut-o din cauza acelei îndoieli. Mulțumesc foarte mult tuturor și succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23864 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ambreiaj Ford Ranger
Adevărul e că n-am auzit niciodată să fie reglate. Am schimbat multe Ford Ranger și n-am reglat niciodată nimic, și funcționează perfect, niciodată probleme, și din câte știu eu nu sunt niciodată reglate, sunt prinse de volan și asta e tot, doar asigură-te că nu e prea plat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.