Căutare MDM

Buletin

Tercel 1993 Termostat

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23785 prin manual-mecanic
Termostat Tercel 1993 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua
tuturor, sunt nou pe acest forum. Adevărul este că mi se pare foarte bun. Am vrut să vă cer sprijinul, deoarece am un Tercel din 1993 care are ventilator direct, ceea ce face ca temperatura să rămână mereu rece, iar când vreau să folosesc aerul cald nu pot pentru că nu atinge temperatura corespunzătoare.

:nesigur: Aș vrea să știu dacă acest lucru face ca și consumul de benzină să fie mai mare, deoarece motorul nu atinge temperatura corespunzătoare???

:uscat: Privind la admisia apei în motor, văd trei termostate. Aș vrea să știu pe care ar trebui să-l schimb pentru ca ventilatorul să funcționeze atunci când ar trebui și nu să funcționeze 100% din nou.

Apreciez foarte mult orice ajutor pe care mi-l puteți oferi.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23790 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Termostat Tercel din 1993
Nu am înțeles prea bine ce explici, dar poți scoate termostatul și becul de temperatură. Se montează pe radiatorul vehiculului dacă e motorul 93 2e, e carburatorul. Dacă becul e defect, trebuie doar să-l schimbi. Nu e nimic ieșit din comun. Becul are întotdeauna două fire. Dacă vrei, verifică radiatorul la bornele lui pentru a verifica dacă becul este acolo.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.