Căutare MDM

Buletin

CONFIGURAREA 306 16 V

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23662 prin manual-mecanic
REGLARE 306 16V Publicat de manual-mecanica
Salut prieteni, am o problemă cu 306-ul meu. Mi s-a rupt cureaua de distribuție și nu găsesc marcajele pentru sincronizarea treptelor de viteză. Dacă cineva îmi poate spune cum se reglează acest model cu 16 supape sau de unde pot obține o schemă sau o diagramă, aș fi recunoscător. Cu cele mai bune gânduri, Miguel

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23704 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: CONFIGURAREA 306 16 V
Dacă îmi amintesc bine, ai nevoie de scule speciale de distribuție, dar mi se pare că acest Peugeot are niște găuri mici în spatele fuliilor, unde poți trece vreo 10 șuruburi atât pe fulia arborelui cotit, cât și pe fulia arborelui cu came. Ai grijă, acest Peugeot așază cureaua cu pistoanele la mijloc, nu la PMS, iar arborii cu came pe admisie și evacuare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23813 prin manual-mecanic
Mulțumesc, Kikemec. Ai avut dreptate. 306 este reglat cu șuruburi care fixează angrenajele de capac și bloc. Datorită mesajului tău, deja funcționează. Îmbrățișări, Miguel.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23860 prin manual-mecanic
Cu plăcere, Miguel. Pentru asta suntem aici. Mult noroc.