Căutare MDM

Buletin

Înlocuirea oglinzii retrovizoare a șoferului

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23514 prin manual-mecanic
Înlocuirea oglinzii retrovizoare șofer Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am lovit recent oglinda de la Lancia mea Dedra și am spart o parte a geamului. Deoarece trebuie să trec inspecția tehnică a mașinii în curând, am comandat oglinda de la un magazin de piese de schimb. Întrebarea mea este cum scot geamul spart și pun unul nou la loc? Cred că geamul nou va fi lipit de oglindă cu o rășină specială. Mă puteți sfătui cum să fac asta, astfel încât să nu sparg geamul nou când îl pun la loc?

Cu cele mai bune gânduri, Luis

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23534 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Înlocuirea oglinzii retrovizoare șofer
Dacă ai comandat piesa de schimb, aceasta vine completă, nu doar geamul. Dacă vine completă, trebuie să scoți un capac triunghiular care se află în interiorul vehiculului și să slăbești trei piulițe de 10 mm și iese ușor. Dacă pui oglinda pură, ideal este să o scoți și să o lipești afară pentru a o putea monta corect. Dacă nu, pune silicon pentru uz casnic pentru geam, lipește-l și pune bandă de tâmplărie pe el pentru a-l fixa și a preveni căderea. În general, adezivii au un timp de priză minim de 2 ore.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 3 luni #23564 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Înlocuirea oglinzii retrovizoare șofer
Mulțumesc, ai fost de mare ajutor.

Cu cele mai bune urări.