Căutare MDM

Buletin

-

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37330 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema scanerului multi-marcă Carscan Pro www.vagcom.com.ar
Pentru mine, cel mai practic este Launch X-431 Master. Imprimă datele într-un singur pas și este complet portabil. Poți ieși și testa vehiculul pe stradă. Îl folosesc de 7 ani și nu am avut niciodată nicio problemă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37331 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema scanerului multi-marcă Carscan Pro www.vagcom.com.ar
Sunt din San Lorenzo, Paraguay.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37341 prin manual-mecanic
Dacă e adevărat, portabilitatea unui scaner are multe avantaje. Launch-ul sau Rasther-ul sunt foarte practice, dar trebuie plătite la un preț foarte mic. Ei bine, părerea ta despre un scaner pe care puțini îl au este foarte utilă. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41986 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă -
Salut, forum grozav. Sunt nou aici. Mă gândesc și eu să cumpăr Carscan Pro. Aș vrea să aud părerea celor care îl au deja. Mulțumesc anticipat.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #41993 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe această temă -carscan
Salut colegi, după ce am venit și am plecat, din fericire mi-au reparat interfața Carscan-ului meu, acum după aproape un an și ceva pot spune că funcționează bine, serviciul pe care ți-l oferă în asistență este mai bun decât echipamentul, în aceeași zi l-au schimbat și l-au actualizat, adevărul este că Ignacio a mers prea departe (Ignacio este responsabil pentru asistența tehnică), acum la începutul lunii iunie există o actualizare care adaugă mărcile care lipseau aici în Uruguay (Toyota, Honda de exemplu) este cel puțin ceea ce mi-au spus, vă voi spune mai târziu.