Căutare MDM

Buletin

-

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 2 luni #42002 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica pe această temă -carscan
Bun moment, Sergio. Din câte văd și exact așa cum am prezis, Carscan se maturizează încetul cu încetul și nu am nicio îndoială că va deveni cel mai bun echipament de diagnosticare fabricat în Spania.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 1 săptămână #42815 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe această temă - scaner
Salut, oameni buni, puteți recomanda un Inyemot, Carscan sau SPC Max, în funcție de prețul pe care mi-l spuneți? Mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43155 prin manual-mecanic
Salut Matias, pe baza experienței mele cu scanerele pe care le menționezi, îți recomand să achiziționezi CARSCAN PRO.

Cu cele mai bune urări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 11 ani și 11 luni #43275 prin manual-mecanic
Salut, scuze că intervin și nu contribui, dar CARSCAN PRO este cel mai bun de pe piață sau cel mai bun din punct de vedere al prețului și calității. Cum îl actualizez? Am vorbit cu un văr de-al tatălui meu care are un service în California și mi-a recomandat Launch Pad-ul, care, din câte știe el, funcționează la toate. Dar mă sperie pentru că nu cunosc pe nimeni care să-l aibă în Rosario și există o reprezentanță Citroen care îl are, dar cel care îl conduce habar n-are.