Căutare MDM

Buletin

-

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună - Acum 12 ani și 11 luni #23477 prin manual-mecanic
- Publicat de manual-mecanica
-
Ultima editare: acum 12 ani și 11 luni de către . Motiv: Comentarii agresive

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 9 luni - Acum 13 ani și 9 luni #27924 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Scaner multi-marcă Carscan pro www.vagcom.com.ar
Bună ziua, sunt din Argentina (Chaco). Și eu mă uit la acest echipament. Vă spun că m-a sunat un reprezentant al companiei după ce am completat formularul de pe site și analizez achiziționarea acestuia. Cu stimă.
Ultima editare: acum 13 ani și 9 luni de către .

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #36653 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Scaner multi-marcă Carscan pro www.vagcom.com.ar
Sunt din Uruguay și am mers personal să cumpăr Carscan Pro și până acum nu a fost deloc satisfăcător. La început, la a treia mașină la care l-am conectat, s-a ars și m-am întors la Buenos Aires unde l-au reparat, iar acum îl folosesc cu frică pentru că nu funcționează deloc bine, nu îndeplinește toate funcțiile pe care pretinde că le face. În aceste zile, cer să-l schimbe să vadă ce se întâmplă, pentru că mă stă rău, pentru că nu este suficient de ieftin pentru a avea probleme, vă voi spune mai târziu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 13 ani și 1 săptămână #36674 prin manual-mecanic
Din fericire, am decis să nu-l cumpăr. M-am dus să-l văd personal în fața plantației de măslini, dar nu am fost convins. Dispozitivul este foarte complicat. Mi-a dat senzația de amestecătură. Interfața are butoane și manete cât se poate de banale. Software-ul pare destul de bine realizat, dar trebuie să ieși dintr-un ecran pentru a intra în altul și să apeși un buton, ceea ce este o harababură, nepractic pentru prețul său, care nu merită. În fine, să sperăm că dispozitivul se va îmbunătăți în toate aspectele.
Printre altele, acesta este un dispozitiv mid-range. În acest caz, recomand dispozitivul Inyemot, tot mid-range, dar care funcționează foarte bine și are un preț foarte bun.
Dacă decideți să cumpărați un dispozitiv high-end, vă recomand SPC Max sau Dec.
În cazul meu particular, am SPC Max, un dispozitiv high-end. Nu ezitați să mă întrebați înainte de a face o achiziție proastă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 12 ani și 11 luni #37324 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema scanerului multi-marcă Carscan Pro www.vagcom.com.ar
Bună ziua, lucrez la un atelier mare de reparații din zona metropolitană Buenos Aires. Am folosit aici vechiul SPC 960 până în 2009. Deoarece asistența post-vânzare pentru acel scaner este groaznică și, de asemenea, pentru că am avut probleme cu dispozitivul de două ori și a trebuit să-l trimitem la reparat, ne-au taxat (chiar și prima dată când a fost în garanție, dar ne-au spus că ceva era ars, ceea ce nu era acoperit de garanție).
Din cauza acelor experiențe cu garanția și a asistenței primite, proprietarul a decis să nu facă upgrade și a cumpărat Carscan în 2010. Ne-a dat rezultate foarte bune. În plus, de fiecare dată când am sunat la asistența post-vânzare cu o întrebare, au putut să-mi răspundă la întrebări. (Sergio, dacă scanerul tău este în garanție, înțeleg că ți s-a perceput o taxă pentru a remedia problema.)

Astăzi avem doi colegi în zonă, unul cu SPC și celălalt cu DEC, și uneori ne aduc mașinile lor pentru a scana (multe VW-uri noi, Vento, Passat, Tiguan, Mercedes Benz și alte mașini de lux). Prin urmare, știu că Carscan diagnostichează mașini pe care celelalte nu le pot diagnostica.

Nu ar trebui să generalizăm sau să denigrem scanerele, deoarece, oricât de cuprinzătoare pretind că sunt, nu pot citi întotdeauna datele anumitor vehicule (precizez că am folosit DEC, Carscan, SPC, Bosch, Launch și Rasther). Aceasta este umila mea opinie, bazată pe experiența mea cu scanere de la mai multe mărci.
Pe baza experienței mele cu Carscan, acesta acoperă flota de mașini pe care o reparăm aici, în Pilar, Buenos Aires.

Cu stimă, colegi