Bună ziua, lucrez la un atelier mare de reparații din zona metropolitană Buenos Aires. Am folosit aici vechiul SPC 960 până în 2009. Deoarece asistența post-vânzare pentru acel scaner este groaznică și, de asemenea, pentru că am avut probleme cu dispozitivul de două ori și a trebuit să-l trimitem la reparat, ne-au taxat (chiar și prima dată când a fost în garanție, dar ne-au spus că ceva era ars, ceea ce nu era acoperit de garanție).
Din cauza acelor experiențe cu garanția și a asistenței primite, proprietarul a decis să nu facă upgrade și a cumpărat Carscan în 2010. Ne-a dat rezultate foarte bune. În plus, de fiecare dată când am sunat la asistența post-vânzare cu o întrebare, au putut să-mi răspundă la întrebări. (Sergio, dacă scanerul tău este în garanție, înțeleg că ți s-a perceput o taxă pentru a remedia problema.)
Astăzi avem doi colegi în zonă, unul cu SPC și celălalt cu DEC, și uneori ne aduc mașinile lor pentru a scana (multe VW-uri noi, Vento, Passat, Tiguan, Mercedes Benz și alte mașini de lux). Prin urmare, știu că Carscan diagnostichează mașini pe care celelalte nu le pot diagnostica.
Nu ar trebui să generalizăm sau să denigrem scanerele, deoarece, oricât de cuprinzătoare pretind că sunt, nu pot citi întotdeauna datele anumitor vehicule (precizez că am folosit DEC, Carscan, SPC, Bosch, Launch și Rasther). Aceasta este umila mea opinie, bazată pe experiența mea cu scanere de la mai multe mărci.
Pe baza experienței mele cu Carscan, acesta acoperă flota de mașini pe care o reparăm aici, în Pilar, Buenos Aires.
Cu stimă, colegi