Căutare MDM

Buletin

Lumini cu xenon

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2331 prin manual-mecanic
Lumini xenon Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu luminile unui Volkswagen Passat (cumpărat în 2001), model din 1996. După cum am spus, luminile sunt gălbui și slabe, ceea ce le face dificil de condus noaptea. Prin urmare, intenționez să instalez lumini cu xenon (K6000). Din câte am văzut online, instalarea lor nu este foarte complicată, dar nu voi avea probleme cu inspecția tehnică a vehiculului (ITV) sau cu Benemerita (Garda Civilă) ulterioară.
Mulțumesc pentru răspunsul la această întrebare și vă mulțumesc cu cele mai bune urări.:(

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2346 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Faruri xenon
Niciuna; vin omologate. Vizitați www.visualxenon.com și solicitați toată documentația de care aveți nevoie.

Sau vizitați postarea „Lumini pentru motocicletă” de asterix 78 pe forumul general și veți găsi o listă lungă de lumini xenon pentru autoturisme, motociclete și mașini.

Cu cele mai bune gânduri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2514 prin manual-mecanic
Sunt nou pe aici și nu știu dacă părerea mea va fi de ajutor.
Dacă luminile tale au intensitate scăzută și sunt mai degrabă galbene, în opinia mea, ceea ce ar trebui să schimbi sunt becurile în sine, deoarece cu siguranță sunt arse de la fostul proprietar, care le-a deteriorat mult. În opinia mea, xenonul nu-ți va face nimic, cumpără de la un centru de fier vechi, dar unele care arată albe, nu închise la culoare, cum cred că sunt ale tale
. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 5 luni #2569 prin manual-mecanic
Adevărat, și asta face multe; adesea trecem cu vederea parabolele farurilor și ele sunt vinovate de iluminarea slabă.

Se întâmplă adesea ca oamenii să atingă becurile de sticlă ale becurilor cu halogen CU TOATE DEGETELE!! și apoi să nu le curățe, acest lucru face ca ureea din transpirație (și din orice rahat ai pe mâini) să reacționeze cu căldura becului și să emită vapori albi care se lipesc de sticla becului și de parabola farului fără a putea fi curățată corespunzător (uneori, punerea unei cârpe în interiorul farurilor îndepărtează destul de mult).

Apoi, utilizarea ulterioară cu rahat face restul și transformă vaporii albi într-un fum negru care reduce eficiența unui far deja ineficient.

Opțiunea de la casa de fier vechi nu este rea, dar este mai bine să cumperi faruri Hella sau Valeo de la un magazin bun de piese de schimb precum VEMARE, care are magazine în toată Spania și prețuri foarte competitive (garajele auto cumpără piesele de schimb de la ei). Cu

stimă.