Căutare MDM

Buletin

Problemă cu direcția activă la Fiat Panda

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23284 prin manual-mecanic
Problemă cu direcția activă la Fiat Panda Publicat de manual-mecanica
Bună seara,
acum 3 zile, direcția la Fiat Panda mea s-a blocat. A devenit ca o piatră (mi s-a mai întâmplat asta, dar nu m-am obosit să întreb). Am dus-o la mecanic și mi-a spus că e o problemă cu unitatea de control. Totuși, astăzi a început să se aprindă martorul roșu de la servodirecție. O stingeam și apoi se aprindea din nou și din nou. Am dus-o la mecanic, dar nu s-a uitat la ea până luni.
Aș vrea să știu dacă cineva îmi poate spune ce este.
Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23285 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu direcția activă la Fiat Panda
Ceva cu electronica... Cred că direcția e electrică.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23299 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu direcția activă la Fiat Panda
Probabil că ceea ce s-a defectat este pompa servodirecției. Când aceasta se defectează, direcția devine rigidă, ca la mașinile mai vechi.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23303 prin manual-mecanic
Depinde. Nu știu dacă e electric. Dacă da, atunci ar putea fi din cauza unei resetări. Deși mă îndoiesc, cred că e mai mult o defecțiune a sistemului electric și nu au putut găsi problema.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #23305 prin manual-mecanic
Veste proastă, prietene. De obicei, Fiat cedează cu unitatea de control al direcției, care se află în coloana de direcție. Au fost câteva tipuri la care conectorul s-a defectat, dar au fost cele mai puține.
Unitatea de control se află sub volan. Deconectați-o și conectați-o la priză, apoi deconectați cele două borne ale bateriei și puneți-le împreună timp de 30 de secunde. Apoi reconectați bateria. Dacă nu, aproape că puteți schimba coloana de direcție.
Cu respect.