Căutare MDM

Buletin

Renault Laguna modelul 95

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23212 prin manual-mecanic
Renault Laguna 95 Mod Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, am nevoie de ajutor, încălzirea mașinii mele nu funcționează, este un Renault Laguna model 95... Am dus-o la mulți mecanici și nimeni nu știe nimic... iese aer dar nu încălzește și azi am început să pierd apă și totul cade în mașină pe partea de mers, nu știu dacă este același lucru dar pentru orice eventualitate o să întreb... dacă cineva mă poate ajuta cu ce ar putea fi aș aprecia... și dacă aveți niște imagini cu cum este conectat totul m-ar ajuta mult... mulțumesc.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23214 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Renault Laguna 95
Omule, acum ceva vreme am avut aceeași problemă cu o altă mașină.
Radiatorul încălzirii era înfundat și presiunea a făcut ca furtunul să explodeze. De data aceea am desfundat radiatorul mic și a fost reparat. Apa vine din radiatorul principal și trece prin radiatorul mic.
Sper că te ajută.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23228 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Renault Laguna 95
Corect, radiatorul intern este defect. Pentru a-l înlocui, trebuie să scoți întregul panou interior. Sau, dacă nu dorești încălzire, fă o punte între furtunuri pe exterior, adică sub capotă, pentru a economisi timp. Acest lichid este lichidul de răcire al motorului. Dacă nu ești atent, vei supraîncălzi vehiculul.