- Mulțumiri primite: 2
Manuale de mecanică
Totul despre mecanică și noutăți tehnologice.

22-06-2025 Accesări: 6620 Tehnologie

19-06-2025 Accesări: 5124 Tehnologie

05-05-2025 Accesări: 5220 Tehnologie

09-08-2022 Accesări: 4910 Informatică
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.
elarenerodeangel a scris: Salut prieteni de pe această pagină, a trecut ceva vreme de când am intrat ultima dată și sunt uimit de cât de mult s-a schimbat!!! Trec pe aici să vă povestesc despre problema mea, am un Fiat Uno Fire 1.3 8v 2006. Într-o zi a început să se defecteze, să se zbată până a ajuns la 3 cilindri. L-am dus la service, am schimbat injectoarele dar nu ajungea niciun semnal la unul dintre ele; am trimis ECU-ul la reparat, ceea ce a fost ok, când am pus ECU-ul la loc singurul lucru pe care l-am făcut a fost să curăț butucul ECU-ului și a funcționat perfect. L-am dus înapoi la service și am ieșit să-l testăm, ca la carte. A doua zi a început să se zbată la turație mică până a ajuns pe alocuri la 3 cilindri, adică pe alocuri se defectează mai mult sau mai puțin și pe alocuri funcționează perfect. Vă mulțumesc anticipat că v-ați făcut timp să citiți asta și dacă m-ați putea ajuta și mai mult. angel..
Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.