Căutare MDM

Buletin

Aveți îndoieli cu privire la purjarea furtunului ventilatorului și a încălzitorului circuitului de răcire?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23159 prin manual-mecanic
Am un Megane II 1.5 dci motor K9K P732 (2004). Am schimbat lichidul de răcire fără probleme, totul funcționează perfect, folosind doar supapa de aerisire de la termostat. Se pare că furtunul de ieșire al ventilatorului are încorporat un element de cauciuc îngroșat, ranforsat (nu știu dacă este o supapă sau o supapă de aerisire) și un filet manipulabil, ca de cauciuc călit, cu un orificiu pentru o șurubelniță cu cap plat, pe care manualul de service K9K o numește supapă de aerisire. Iată problema: habar n-am ce este sau la ce folosește, pentru că oricât de tare o învârt, nu se deschide, nu iese nimic sau ceva de genul. V-aș fi extrem de recunoscător dacă mi-ați putea răspunde la această întrebare. Vă mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23186 prin manual-mecanic
Este un dispozitiv de aerisire a sistemului de apă, dacă nu se rotește este pentru că filetul este defect, deoarece acest dop este din plastic, dar dacă ai aerisit bine pe cealaltă parte nu vei avea probleme, este doar pentru a scoate aerul, mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.