Căutare MDM

Buletin

Diverse probleme cu Ford Fiesta din 2007

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23137 prin manual-mecanic
Diverse probleme cu Ford Fiesta din 2007 Publicat de manual-mecanica
Salutări.

Sincer, m-am săturat să te caut, dar nu te găsesc. Am un Ford Fiesta sedan din 2007 și am avut trei probleme cu el. Prima a apărut după un incident în care a fost lovită partea stângă spate. Problema este că, după aceea, alarma nu mai funcționează. Conform companiei de asigurări, a fost reparată. Totuși, de la o zi la alta, a încetat să funcționeze. Lumina centrală de pe bord funcționează, dar alarma nu mai funcționează. Nu are închidere electrică sau altceva. Am schimbat deja bateria. A fost scanată, dar nu a apărut nimic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23148 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Diverse probleme cu Ford Fiesta din 2007
Cum se declanșează alarma? Nu sună, se activează singură? Ce face? Sau nu face nimic?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23152 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Diverse probleme cu Ford Fiesta din 2007
Nu face nimic, nu se activează cu comanda sau ceva de genul.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23183 prin manual-mecanic
Poate e configurat greșit, ar trebui să-l reconfigurezi și ar trebui să verifici siguranțele de sub capacul de sub torpilă, poate s-a ars una dintre ele.