Căutare MDM

Buletin

senzor pas cu pas

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23075 prin manual-mecanic
senzor pas cu pas Publicat de manual-mecanica
Ar putea arde această supapă? Am scos-o și am curățat-o și am observat că are 4 pini. Le-am testat împreună și nu există continuitate sau este normal? Aș aprecia dacă cineva m-ar putea ajuta. Sunt din Venezuela.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23076 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: senzor stepper
Primul lucru ar fi să știm despre ce vehicul vorbim și dacă este un motor pas cu pas sau doar un IAC... sunt diferite... acum dacă spui că niciun pin nu are continuitate între ele... bobinele motorului pas cu pas sunt arse și ar trebui să folosești actuatorul motorului pas cu pas... De asemenea, observ că motorul pas cu pas este un actuator, nu un senzor.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23106 prin manual-mecanic
Salut prietene, e cum spune colegul, dacă nu există continuitate e ars și trebuie să-l înlocuiești. Cu stimă. :)

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23143 prin manual-mecanic
Este adevărat că dacă nu există continuitate sau rezistență înseamnă că înfășurările interne au probleme, dacă da va trebui să le schimbați, nu este foarte normal să se ardă de la curățarea lor, este mai normal să se ardă de la testarea lor direct pe baterie.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23167 prin manual-mecanic
Prietene, e un Fiat Siena, motor 1300, an 1999, și are 4 pini între ei, dar nu există continuitate. Prietene, am o altă întrebare. Acest senzor ajută motorul să se dezvolte atunci când depășești 100 km pe oră și urcă panta. Apreciez răspunsul și ajutorul. Sunt din Venezuela.