Căutare MDM

Buletin

Peugeot 206 GTI funcționează cu 3 cilindri

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23058 prin manual-mecanic
Peugeot 206 GTI funcționează pe 3 cilindri. Publicat de manual-mecanica
Ar putea fi bobina sau un senzor de poziție defect?
:)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23061 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot 206 GTI funcționează cu 3 cilindri
Ei bine, dacă ai putea fi mai specific în legătură cu defectul tău, te-am putea ajuta mai bine. Există vreun cod de eroare?
Cel mai probabil ar fi un cablu sau o bobină deteriorată. Nu cred că e un senzor, pentru că altfel s-ar defecta toți cilindrii.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23072 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Peugeot 206 GTI funcționează cu 3 cilindri
Peugeot 206 are de obicei o defecțiune la bobină, aceasta se întâmplă la aproximativ 80.000 de kilometri. Această bobină este completă și se potrivește pe bujii; este ca o rampă de bujii. Dar atenție, ar putea fi o problemă cu bujia și nimic altceva. Dacă o scanezi, ar trebui să afișeze un cod P0300: rateu la un cilindru sau curent de scurgere la un cilindru. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 săptămâni #23962 prin manual-mecanic
:) Mulțumesc pentru informații, dar am verificat cu atenție și erau niște fire tăiate care se conectează la bobină și oricum a fost reparat. Mulțumesc.