Căutare MDM

Buletin

Pierderea de putere

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23011 prin manual-mecanic
Pierdere de putere Publicat de manual-mecanica
Salut, am un motor Mitsubishi Chariot Grandis 2.4 GDI și când se încălzește, merge încet, ca și cum ar opri sau ar duce lipsă de combustibil, la toate vitezele. Apoi dau drumul la accelerație pentru o clipă și apoi apăs din nou. Își revine până la un anumit punct? Sau trebuie să schimb într-o treaptă inferioară, deoarece are cutie de viteze secvențială, dar numai până la un anumit punct? Mă poate ajuta cineva? Este important de menționat că toba de eșapament are găuri. Ar putea fi aceasta cauza?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23039 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pierdere de putere
Nu e o problemă cu toba de eșapament perforată, ar putea fi o problemă cu catalizatorul înfundat dar nu și cu toba de eșapament spartă, dar dacă lipsa de putere apare la cald ar putea fi o problemă cu injecția de combustibil. Modelul acela este un motor pe benzină sau pe benzină?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23042 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pierdere de putere
Întotdeauna am umplut-o cu benzină cu cifră octanică de 95, deși am observat că iese multă apă pe evacuare. Se poate oare ca și cum ar fi de calitate foarte slabă?