Căutare MDM

Buletin

ÎNCHIDERE CENTRALIZATĂ BMW 318

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22949 prin manual-mecanic
ÎNCHIDERE CENTRALIZATĂ BMW 318 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua,

Luminile interioare se aprind adesea ca și cum ușa ar fi deschisă (de obicei după ce lovesc o lovitură), iar când se întâmplă acest lucru, când încui sau zăvor ușa, se încuie, dar se redeschide imediat.

Și mecanismul de blocare de la portbagaj a încetat să funcționeze.

Poate cineva să-mi dea vreun indiciu?

Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22960 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Închidere centralizată BMW 318
Vei da singur indiciul. Cel mai probabil ai o problemă cu unul dintre senzorii ușilor. Verifică în special portbagajul. Dacă se detectează o ușă deschisă, încuietoarea se redeschide. Cel mai simplu mod este să încui vehiculul și să împingi ușile spre interior. Vezi care dintre ele stinge lumina. Spune-mi și mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22973 prin manual-mecanic
Mulțumesc, Kikemec.

La fel ca tine, cred că e o problemă cu capota portbagajului (unde sistemul de închidere centralizată nu funcționează). Am tot reparat cablajul. Par a fi în stare bună, cu excepția unuia care e puțin uzat. Mutându-le am reușit să funcționeze o vreme. Voi continua să caut. Am manualul de service, să vedem dacă găsesc senzorul de blocare și cablul lui...

Încă o dată mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24575 prin manual-mecanic
În sfârșit am găsit cauza problemei... CE PROSTII!!

Era un comutator cu arc care se activează cu maneta de la încuietoarea ușii șoferului. Comutatorul era uzat. Am pus bandă izolatoare peste el, astfel încât atunci când închid ușa, apăs tare pe comutator și... funcționează de minune.
Să vedem cât rezistă. Dacă se uzează curând, îi voi pune o încuietoare nouă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #24606 prin manual-mecanic
hahahahaha nu a fost așa complicat, prietene, vezi tu, nu eram așa de pierduți hahahaha