Căutare MDM

Buletin

scurgere de ulei de motor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22909 prin manual-mecanic
Scurgere de ulei de motor Publicat de manual-mecanica
:supărat: :supărat: Salut, sunt nou și nimic, ei bine am o problemă, am un Toyota Tercel automat din 1992 și azi am verificat uleiul de motor, aproape că nu era ulei și când am verificat unde ar putea fi o scurgere, văd că acolo unde se întâlnește transmisia cu motorul, este ud cu ulei. Cred că ar putea fi reținerea transmisiei, dar nu știu dacă uleiul de motor trece pe acolo. Chiar am nevoie de niște îndrumări, bine?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22928 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: scurgere de ulei de motor
Toyota Tercel cu motor 2e, și motoarele sale în general, au o etanșare a arborelui cotit, care împiedică trecerea uleiului de motor în carcasa cutiei de viteze. Se poate schimba, dar trebuie să coborâți cutia de viteze și să scoateți volanta dințată pentru a o accesa. Nu este scumpă, deși este laborioasă de schimbat. Mult succes și salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22939 prin manual-mecanic
Mulțumesc, frate. Da, cel mai probabil așa e, pentru că merge acolo jos, asta numim în Puerto Rico un dispozitiv de reținere a uleiului. O întrebare, îmi imaginez că trebuie să cobori transmisia, nu? Și e în regulă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22955 prin manual-mecanic
Trebuie să scoți efectiv transmisia, aici în Chile se numește cutie de viteze, și să scoți volanta dințată situată în spatele ei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22969 prin manual-mecanic
ok, acum înțeleg, dar ce este volanta dințată? Aici, în Puerto Rico, n-am auzit niciodată de așa ceva. Mulțumesc. Ah, dacă ai vreo ilustrație ca să văd ce este. ok, uită-te la altceva. Mașina face un zgomot când accelerez, de parcă dă cu turații mici, ca o croupiiiiiiiiii și e aproape de locul unde se introduce contactul în capacul supapelor. ok, mulțumesc.