Căutare MDM

Buletin

Pori în chiulasă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22886 prin manual-mecanic
Pori în chiulasă Publicat de manual-mecanica
Salut,

mă gândesc să cumpăr un Cordoba 110 TDI și proprietarul mi-a spus că a rectificat recent chiulasa. L-am întrebat care este motivul și răspunsul a fost:

„Motivul este că motoarele 110 cu codul ASV au ieșit defecte cu garnitura, la anumiți kilometri aproape toate au o garnitură care iese, este un por în al treilea cilindru care face ca circuitul de apă să acumuleze presiune și să o arunce afară prin supapa de siguranță a vasului de expansiune, acesta nu a fost niciodată încălzit.”

Voiam să știu dacă este adevărat și ce alte probleme apar de obicei la aceste mașini și ce părere aveți despre această mașină, este un TDI de 110 CP, an 2001 cu 183.000 km și cer 3000 €.

Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22899 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Pori în chiulasă
Știam de problemă, dar odată ce au fost reparate nu au mai fost o problemă. Fiecare vehicul este bun atâta timp cât este îngrijit. Prețul este normal. Kilometrajul este mare, dar dacă motorul este în stare bună, nu există nicio problemă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.