Căutare MDM

Buletin

schema electrică a treptei de mers înapoi

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22833 prin manual-mecanic
Schema electrică a treptei de mers înapoi Publicată de manual-mecanica
Vreau să repar o pană de curent la marșarier, deoarece nu există curent la stop. Doar luminile intermitente au curent, dar și lampa de marșarier.
Tabloul de siguranțe nu funcționează.
Aș dori o schemă a sistemului electric pentru un Unseat Panda White 92.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22850 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: schema electrică a treptei de mers înapoi
Trebuie să verifici comutatorul de mers înapoi de la cutia de viteze, probabil e stricat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22853 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: schema electrică a treptei de mers înapoi
Salut, mulțumesc pentru interes. O întrebare: Spune-mi cum să fac ca să nu mă încurc. Cum încep?
Deasupra sau dedesubt, în ce parte exactă sau în interiorul corpului?
Mulțumesc în primul rând, prietene.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22854 prin manual-mecanic
Salut Jose, nu am mai atins unul de ani de zile, dar e ca și cum ai merge cu bicicleta.
Pe partea din față a cutiei de viteze, există un singur contact (comutator de marșarier) cu două fire care merg către el. Deconectează-l și, cu contactul pus, conectează cele două fire (nu cele de la comutator, ci cele de la cablaj). Tensiunea ar trebui să ajungă la stopuri. Dacă se întâmplă asta, înlocuiește comutatorul și gata. (Defect tipic)