Căutare MDM

Buletin

SCHIMBARE RENAULT RULEMAN CU 6 ROȚI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22778 prin manual-mecanic
Schimbarea butucului roții la un Renault 6 Publicat de manual-mecanica
Bună ziua, ce mai faci? Aș vrea să știu dacă cineva a schimbat rulmentul roții din față la un Renault 6 și dacă îmi poate da niște îndrumări despre cum să fac asta.
Mulțumesc foarte mult.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22797 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: SCHIMBARE ROATĂ RENAULT RULEMAN CU 6 ROȚI
O întrebare mai întâi, ai tobe pe toate cele 4 roți și discuri pe față?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22805 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: SCHIMBARE ROATĂ RENAULT RULEMAN CU 6 ROȚI
BUNĂ, ARE TAMBORE PE TOATE 4 ROȚI, CRED CĂ N-A IEȘIT NICIUN R6 CU DISCURI
. SALUTĂRI

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22835 prin manual-mecanic
mai ușor decât să demontezi tamburul, să scoți cupa/cupele din el și rulmentul axului iese cu mici lovituri și gata, nu e nimic din afara lumii, am văzut odată un Renault 6 cu disc, s-a plictisit de tamburi și a modificat trenul, asta mi-a spus, de aceea am pus întrebarea mea, am crezut că minte și că modelul cu discuri există, mulțumesc că mi-ai lămurit povestea, cu respect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22847 prin manual-mecanic
OK, MULȚUMESC FOARTE MULT!!! PĂI, VOI FACE O DUBLĂ ȘI VĂ SPUN MAI TÂRZIU. AR FI BINE SĂ PUN ÎNREGISTRARE ÎNAINTE, DAR ACUM NU EXISTĂ BUGET!! LOL.
SALUTĂRI