Căutare MDM

Buletin

Mazda 626 1996

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22772 prin manual-mecanic
Mazda 626 1996 Publicat de manual-mecanica
:( Recent mi-am cumpărat un Mazda 626 din 1996. Când merg până la aproximativ 88 km, mașina merge bine, dar la 3 zile după ce am intrat pe autostradă și când am încercat să cresc viteza între 88 și 96 km, mașina a pierdut putere și nu a mai crescut viteza, așa că a trebuit să cobor din mașină și să merg pe stradă până la 88 km, ceea ce a generat. Am crezut că este transmisia, dar au verificat-o și era în regulă, au schimbat bujiile și filtrul de combustibil, însă problema persistă, nu poate merge până la 96 km sau mai mult, ce ar putea fi? Motorul nu mai este bun?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22773 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Mazda 626 1996
:woohoo: Bine ați venit pe forum. Încercați să conduceți mașina în manuală în loc de cutie de viteze, vedeți dacă puteți obține mai multă viteză. Eu înclin spre un schimbător de viteze, reglarea selectorului de viteze sau chiar un schimb de ulei și filtru (cred că modelul ăla are așa ceva). De ce vorbim despre o automată?:nesigur: Spuneți-mi. Cu cele mai bune gânduri...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22796 prin manual-mecanic
În primul rând, măsurați compresia. În al doilea rând, când creșteți viteza, turațiile cresc, dar viteza rămâne stabilă?

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22806 prin manual-mecanic
Mașina mea este automată

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22861 prin manual-mecanic
Dacă vehiculul este automat și chiar dacă nu trece prin toate vitezele, ar trebui să meargă totuși cu 100 km/h, chiar dacă funcționează la 3000 rpm. Ce s-ar putea întâmpla este să ai probleme cu pompa de combustibil și, dacă nu este cazul, ar trebui să verifici senzorii cu osciloscopul, deoarece acesta măsoară cele mai înalte și cele mai joase vârfuri....