Căutare MDM

Buletin

Zdrăngănit într-un Chevrolet Chevy sau Opel Corza din 1999

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22746 prin manual-mecanic
Chevrolet-ul meu zdrăngănește tot timpul și nu am reușit să-l scot cu nimic. Are un motor de 1.4 TBI.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22767 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Zdrăngănituri la un Chevrolet Chevy sau Opel Corza din 1999
Ce înțelegi prin supape sau pistoane care zdrăngănesc? De obicei, doar supapele sunt cele care zdrăngănesc. Ce ulei pui?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22883 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Zdrăngănituri la un Chevrolet Chevy sau Opel Corza din 1999

kikemec a scris: Ce înțelegi prin supape sau pistoane care zdrăngănesc? De obicei, doar supapele sunt cele care zdrăngănesc. Ce ulei pui?

Aici, în Mexic, numim cascabeleo o vibrație anormală a motorului.

Acum, referitor la problema prietenului meu, mașina a zdrăngănit mereu? Cum merge service-ul? Am avut una cu motor de 1.4L și asta făcea când puneam benzina verde, tipul a tras doar benzină roșie și a fost un miracol.