Căutare MDM

Buletin

deoarece s-a vorbit mult despre acest subiect în ultima vreme

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2302 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă Re: deoarece s-a vorbit mult despre acest subiect în ultima vreme
Da, știu pagina, sunt lucruri foarte interesante de descărcat, dar jumătate din fișiere îmi dau eroare, nu știu dacă sunt greșite sau dacă e vina mea, dar oricum, nu am pagina la fel de recenzată ca tine, o să arunc o privire să văd ce mici lucruri sunt acolo, ei bine, încă o dată mulțumesc, să vedem când se vor schimba lucrurile pentru că o văd dificilă, atâta timp cât nu ai nicio îndoială în privința agriculturii, un ghiveci care se usucă sau ceva de genul, hehehehe, o să fie asta nu, hehehe, hai, salută

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2304 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe această temă Re: deoarece s-a vorbit mult despre acest subiect în ultima vreme
La naiba, tocmai am văzut screensaver-ul, e superb, nu mai e superb, un zece, simt că vreau să pun link-ul într-un thread nou doar ca să-l vadă lumea...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2312 conform manualului de atelier
Răspuns din manualul de atelier pe această temă Re: deoarece s-a vorbit mult despre acest subiect în ultima vreme
Din moment ce se pare că îți place atât de mult screensaver-ul,;) l-am încărcat în secțiunea Diverse (care este deschisă pentru descărcare de către oricine, chiar și vizitatori). În acest fel, îl poți descărca mai repede.