Căutare MDM

Buletin

problemă cu cutia Winstar

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22732 prin manual-mecanic
Problemă cu cutia de viteze Winstar Publicat de manual-mecanica
Am o problemă cu cutia de viteze Winstar pentru că au pus un aditiv pentru motor în cutie. Transmisia a început să se cupleze brusc. Dintr-o dată, schimbă bine. Am schimbat deja uleiul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22740 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu cutia de viteze Winstar
Ce fel de aditiv au pus dacă e pentru a îngroșa vâscozitatea uleiului? E foarte prost făcut. Va trebui să-l cureți înainte să adaugi ulei sau să-l lași să funcționeze până se desprinde de la sine. Electrovalvele sau traseele bilei ar putea fi pe jumătate înfundate. Îmi pare rău, nu mă pot gândi la altceva.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22743 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Problemă cu cutia de viteze Winstar

flakito a scris: Am o problemă cu cutia de viteze Winstar pentru că au pus un aditiv pentru motor în cutie. Transmisia a început să se cupleze brusc. Dintr-o dată, schimbă bine. Am schimbat deja uleiul.

Dacă cutia ta a fost în regulă, de ce au pus aditivul în ea? Ce marcă este acel aditiv? Care este consistența lui? Care este scopul intentionat al acelui aditiv?

Nu știm dacă aditivul a fost de fapt cel care a cauzat problema sau doar a agravat-o. Există unii aditivi foarte dăunători care nu fac decât să îngroașe uleiul și să cauzeze mai multe probleme decât rezolvă. Există și alți aditivi care ajută mult, dar nu ar trebui să pui orice într-o cutie de viteze; repararea lor nu este ieftină. Există câteva produse pentru curățarea cutiilor de viteze; pe lângă îndepărtarea aditivului, acestea ajută și la curățarea lacurilor, a lacurilor și a nămolului care se pot forma. Ar trebui să speli cutia de viteze și apoi să folosești un ulei de bună calitate. Cu aceasta și în funcție de tipul de defecțiune pe care o ai, poate poți rezolva problema cu alți aditivi de bună calitate.