Căutare MDM

Buletin

Chiulasa Fiat 2.8 Sofim: demontarea colectoarelor

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22731 prin manual-mecanic
Dacă cineva mă poate ajuta, mi s-a rupt cureaua de distribuție și trebuie să ridic chiulasa. Problema principală este cu galeria de evacuare.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22739 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Chiulasă Fiat 2.8 Sofim: demontarea colectoarelor
Care este problema cu colectorul?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22744 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Chiulasă Fiat 2.8 Sofim: demontarea colectoarelor
Problema mea este că trebuie să ridic chiulasa de unde ar trebui să tai galeria de admisie. Pentru că dacă o fac de la racordul din spatele turbocompresoarei, cred că chiulasa ar fi foarte greu de demontat cu întregul ansamblu. Și dacă ar trebui să tai deasupra turbocompresoarei, cu siguranță ar fi o bătaie de cap. Ar trebui să demontez alternatorul și fulia pentru a avea acces la șuruburile din dreapta
și să demontez partea stângă a turbocompresoarei pentru a avea acces la șurubul din stânga.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22765 prin manual-mecanic
De obicei, acestea sunt scoase din cuplajul care se află imediat sub galeria de admisie, iar galeria de admisie este lăsată la locul ei, așa că ies toate; ar trebui să iasă exact așa.