Căutare MDM

Buletin

Ralanti instabil Kia Frontier II 07 D4VH

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22662 prin manual-mecanic
Ralanti instabil Kia Frontier II 07 D4VH Publicat de manual-mecanica
Salutări...
camionul tocmai a fost reglat... problema este că turația de mers în gol este prea mare, aproximativ 1200 rpm, și destul de neregulată... la accelerare, chiar și minimă (1300 rpm), se stabilizează și nu cedează... dar turația de mers în gol este prea instabilă... sper că mă puteți ajuta... Cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22663 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ralanti instabil Kia Frontier II 07 D4VH
Salut.!!. . coincidență cred că am aceeași defecțiune la o motocicletă Honda Bros 150 cmc, nu că turațiile sunt stabile, am verificat bujia, am spălat carburatorul, am verificat furtunul de vacuum, am schimbat conducta (era crăpată) dar tot nu se stabilizează bine deși s-a îmbunătățit puțin., . .:uscat: . , sper să împărtășim această defecțiune.,:) . . Cu respect.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22665 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ralanti instabil Kia Frontier II 07 D4VH
. :. ) Consider că problema ta ar putea fi și un furtun care merge la carburator și este murdar cu aer sau o garnitură. Ar putea fi un furtun înfundat, crăpat, rupt sau garnituri care nu etanșează și intră mai mult aer. Amestecul aer-benzină nu este adecvat din aceste motive. Sper că evaluarea mea poate fi utilă. Cu stimă,

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22666 prin manual-mecanic
La motocicleta ta, problema poate fi în carburator... poate avea o admisie de aer printr-o garnitură, sau șurubul care reglează fluxul de aer poate fi în afara intervalului... în general se reglează prin defectare, adică... rotește-l într-o parte până se defectează, apoi în partea opusă până se defectează (numărând ture) și apoi lasă-l pe mijloc... salutări...

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22667 prin manual-mecanic
Cealaltă chestie... camionul meu are motor turbo diesel... Apreciez ajutorul... salutări.