Căutare MDM

Buletin

AJUTOR CUM SE SINCRONIZEAZĂ UN MOTOR FORD EXPLORER 9

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #23111 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul : AJUTOR CUM SE SINCRONIZEAZĂ UN MOTOR FORD EXPLORER 9

audirwbenz a scris: Ce număr de serie are sau este un lanț de distribuție cu lanțuri de distribuție atât pentru față, cât și pentru spate?

Scrie-mi la să vă trimit desenele.

Salutări.

OK, MULȚUMESC FOARTE MULT, ȚI-AM TRIMIS UN PM

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #23161 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul : AJUTOR CUM SE SINCRONIZEAZĂ UN MOTOR FORD EXPLORER 9
Salut, îmi pare rău, am citit mesajul abia astăzi. Nu am codul piesei pentru lanțuri acum, dar îl voi lua și ți-l voi trimite. Cu stimă.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #23169 prin manual-mecanic
Hei, prietene, ai nevoie de o unealtă specială care se montează pe chiulasă și se potrivește în canelurile de pe spatele arborilor cu came. Ai grijă, nu o asamblezi dacă nu sunt aliniate corect, deoarece supapele vor lovi pistoanele. Găsește unealta; cu ea, pur și simplu pui pistonul unu în punctul mort superior, potrivești canelurile celor doi arbori cu came în unealtă, strângi piulițele angrenajului și sincronizarea va fi perfectă. Mi-am reglat recent Explorer-ul, de aceea îți spun. Noroc

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #23175 prin manual-mecanic
Salut prietene, chiar aici, în secțiunea Manuale de atelier, în secțiunea Ford, la pagina 4, descarcă MANUALUL DE ATELIER FORD EXPLORER. Are tot ce ai nevoie, atât pentru motoarele de 4L cu 6 cilindri, cât și pentru cele cu 8 cilindri. L-am descărcat acum ceva timp ca să verific distribuția la un Explorer din 2002 și este foarte complet (și, cel mai bine, în spaniolă). Listează sculele de care vei avea nevoie. Am înțeles că poți face distribuția chiar acolo, dar pentru a schimba rolele de tensionare sau lanțul de distribuție, va trebui să demontezi motorul. Sper că te ajută. Mult succes!

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #23208 prin manual-mecanic
Bună, ți-am făcut rost de coduri de pinioane pe care le-ai cerut. De fapt, este o casetă cu lanț și două angrenaje. Codurile originale de pinioane sunt 4L2Z-6M290-AA și 4L2Z-6M289-AA. Cu stimă