Căutare MDM

Buletin

AJUTOR CUM SE SINCRONIZEAZĂ UN MOTOR FORD EXPLORER 9

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23111 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: AJUTOR LA SINCRONIZAREA UNUI MOTOR FORD EXPLORER 9

audirwbenz a scris: Ce număr de serie are sau este pentru lanțurile de distribuție față și spate?

Scrie-mi la să vă trimit desenele.

Salutări.

OK, MULȚUMESC FOARTE MULT, ȚI-AM TRIMIS UN PM

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23161 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: AJUTOR LA SINCRONIZAREA UNUI MOTOR FORD EXPLORER 9
Salut, îmi pare rău, am citit mesajul abia astăzi. Nu am codul piesei pentru lanțuri acum, dar îl voi lua și ți-l voi trimite. Cu cele mai bune urări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23169 prin manual-mecanic
Salut prietene, dacă ai nevoie de o unealtă specială care se montează pe chiulasă și se potrivește în canelura din spate a arborilor cu came, ai grijă, nu o asamblezi dacă nu sunt bine aliniate pentru că supapele vor lovi pistonul... Ia unealta, cu aia, pur și simplu pui pistonul unu în punctul mort sus, și potrivești canelurile celor 2 arbori cu came pe unealtă și strângi piulițele angrenajului și vei avea distribuția exactă... Mi-am reglat recent explorerul, de aceea îți spun, salutări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23175 prin manual-mecanic
Salut prietene, chiar aici în Manuale de Atelier, în secțiunea Ford, la pagina 4 descarcă MANUALUL DE ATELIER FORD EXPLORER, apare ceea ce ai nevoie, atât pentru motorul de 4L cu 6 cilindri, cât și pentru modelul cu 8 cilindri. L-am descărcat acum ceva timp pentru a verifica distribuția la un Explorer din 2002 și este foarte complet (și cel mai bine este în spaniolă). Menționează sculele necesare. Înțeleg că pentru sincronizare o poți face chiar acolo, dar pentru a schimba saboții sau lanțul trebuie să scoți motorul. Sper că te ajută. Salutări și mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23208 prin manual-mecanic
Bună, ți-am făcut rost de coduri de pinioane pe care le-ai cerut. De fapt, este o casetă cu lanț și două angrenaje. Codurile originale de pinioane sunt 4L2Z-6M290-AA și 4L2Z-6M289-AA. Cu stimă.