Căutare MDM

Buletin

AJUTOR CUM SE SINCRONIZEAZĂ UN MOTOR FORD EXPLORER 9

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22631 prin manual-mecanic
Bună ziua, am un Ford Explorer cu motor V6 4.0 din 1998 și am înlocuit partea din spate a sincronizatorului injectorului. Nu l-am marcat niciodată și l-am pus la loc. Cred că pistonul 1 ar trebui să fie sus și nu știu în ce direcție ar trebui să meargă sincronizatorul. Cred că este nevoie de o unealtă specială. Aș aprecia orice ajutor pe care mi-l puteți oferi. Mulțumesc încă o dată. Salutări!

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22994 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul : AJUTOR CUM SE SINCRONIZEAZĂ UN MOTOR FORD EXPLORER 9
Ce număr de serie are sau este un lanț de distribuție cu distribuție față și spate?

Scrie-mi la să vă trimit desenele.

Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #23031 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul : AJUTOR CUM SE SINCRONIZEAZĂ UN MOTOR FORD EXPLORER 9
Salut, da, există o unealtă specială pentru sincronizare. E ca un mic capac cu un slot folosit pentru montarea acelei piese. Dacă nu este sincronizat corect, va genera un cod de eroare deoarece injectează combustibil nesincronizat. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #23033 prin manual-mecanic
Salut, pagina 303-14 din manualul Ranger din 1998 postat pe forum descrie cum se reglează. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #23110 prin manual-mecanic

juanosvaldo a scris: Salut, la pagina 303-14 din manualul Ranger din 1998 postat pe forum, se descrie cum se reglează. Cu stimă

OK, MULȚUMESC FOARTE MULT. AM CĂUTAT DAR NU L-AM GĂSIT. APRECIEZ. CU CELE MAI BUNE SPECIALITĂȚI...