Căutare MDM

Buletin

AJUTOR CUM SE SINCRONIZEAZĂ UN MOTOR FORD EXPLORER 9

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22631 prin manual-mecanic
BUNĂ DUPĂ-AMIAZA, AM UN MOTOR FORD EXPLORER V6 4.0 DIN '98 ȘI AM SCHIMBAT PARTEA DIN SPATE A SINCRONIZATORULUI INJECTORULUI. NU L-AM MARCAT ȘI NU L-AM PUS AȘA. CRED CĂ PISTONUL 1 AR TREBUI SĂ MERGE ÎN SUS ȘI SINCRONIZATORUL UNDE AR TREBUI SĂ MERGE. CRED CĂ ESTE NEVOIE DE O SCULĂ SPECIALĂ. V-AȘ APRECIA DACĂ MĂ PUTEȚI AJUTA. MULȚUMESC ÎNCĂ O DATĂ. SALUTĂRI.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22994 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: AJUTOR LA SINCRONIZAREA UNUI MOTOR FORD EXPLORER 9
Ce număr de serie are sau este pentru lanțurile de distribuție față și spate?

Scrie-mi la să vă trimit desenele.

Salutări.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23031 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: AJUTOR LA SINCRONIZAREA UNUI MOTOR FORD EXPLORER 9
Bună ziua, există într-adevăr o unealtă specială pentru reglare. Este ca un mic capac cu un slot care este folosit pentru a monta acea piesă. Dacă nu este reglat, generează un cod de eroare pentru că injectează în afara timpului. Cu respect.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23033 prin manual-mecanic
Salut, la pagina 303-14 din manualul Ranger din '98 postat pe forum, este descris cum se reglează. Cu stimă.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #23110 prin manual-mecanic

juanosvaldo a scris: Salut, la pagina 303-14 din manualul Ranger din '98 publicat pe forum, este descris cum se reglează. Cu stimă.

OK, MULȚUMESC FOARTE MULT, ÎL CAUT, NU ÎL GĂSESC, ÎL APRECIEZ, SALUTĂRI...