Căutare MDM

Buletin

Ford Sierra 2.0i

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2255 prin manual-mecanic
Ford Sierra 2.0i Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, tocmai mi-am cumpărat un Ford Sierra 2.0i Ghia și voiam să știu ce piese ar fi ideale pentru a face o pregătire. Cu stimă :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2265 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ford Sierra 2.0i
Vizitați www.forocepos.com sau www.donspeed.com , propuneți-le proiectul dvs. și vedeți ce părere au cei de la Forocepos și verificați prețurile pe Donspeed.

În orice caz, tuningul unei mașini necesită răbdare și bani, pentru că, mai presus de toate, depinde de acești doi factori și de cunoștințele profesionistului sau ale persoanei care face tuningul.

În primul rând, trebuie să stabiliți durata de viață estimată a mașinii în kilometri: 10.000 sau 20.000, un sezon sau doar câțiva CP în plus și să păstrați mașina până vă plictisiți...

Pe baza acestui lucru, va trebui să decideți câți bani doriți să investiți.

Și, în final, va trebui să vă gândiți la ce doriți să atingeți și cât de mult doriți să modificați: doar motorul, motorul și frânele, suspensia, punțile, caroseria...

Când aveți toate aceste întrebări mai mult sau mai puțin clare, trimiteți-mi o postare ca să pot începe să vă sfătuiesc și chiar să vă ajut.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 17 ani și 6 luni #2267 prin manual-mecanic
Răspunsul lui Manual-mecanica la subiectul Re: Ford Sierra 2.0i
În primul rând, aș vrea să verifice totul un profesionist. Dacă mașina nu este într-o stare prea proastă și merită investiția, ar trebui să se adauge în principal suspensie, o bară stabilizatoare și o admisie directă cu o evacuare bună pentru a obține un sunet plăcut. De acolo, nu știu. Nu aș vrea să o las ca mașină de weekend.
Cât despre caroserie, aș vrea să-i dau un tuning de curse. Să nu spunem nimic extravagant, ci mai degrabă unul orientat spre competiție.
Ce părere aveți? Cu cele mai bune gânduri, vă mulțumesc foarte mult.