Căutare MDM

Buletin

Coduri de eroare Hyundai Elantra

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22673 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali pe tema Coduri de eroare Hyundai Elantra
Bună ziua, am verificat senzorul și era deteriorat. L-am înlocuit și a funcționat bine. Singura problemă este că astăzi, după două zile de testare, mi-a dat un cod nou (P0136): defecțiune în circuitul senzorului de O2 (banca 1 senzor 2). Întrebarea mea este, cum procedez în acest caz? Ce senzor ar trebui să verific și unde este amplasat? Vă mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22686 prin manual-mecanic
Se referă la senzorul de oxigen de pe linia unu, prima ieșire de evacuare, iar senzorul doi se referă la cel de după convertorul catalitic. Dar hei, s-a aprins martorul? Pentru că această mașină nu vine cu doi senzori de oxigen în toate versiunile sale, dar aceștia sunt cei pe care îi are. Îi poți și curăța dacă vrei. Mult succes și spune-ne cum merge.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22694 prin manual-mecanic
Salut, codul respectiv corespunde senzorului de oxigen, numit și senzor lambda. Ar trebui să fie amplasat în sistemul de evacuare. Ar trebui să verificați dacă vehiculul dumneavoastră are unul sau doi senzori. Dacă are unul, este amplasat după convertorul catalitic. Dacă are doi, lucru de care mă îndoiesc, există unul înainte și unul după convertor. Acest senzor trebuie doar înlocuit; nu este reutilizabil. Verificați cu atenție cablajul. Un alt lucru care se poate întâmpla la această marcă este ca un recipient de benzină din rezervorul de combustibil, numit canistră, să se înfunde sau să se obstrucționeze. Când este înfundat, în loc să trimită gazele stocate în rezervor, trimite doar benzină către galeria de admisie, ceea ce duce la un consum excesiv de combustibil. Acest combustibil nears iese din evacuare, iar senzorul afișează un cod de eroare din cauza excesului de combustibil. Dacă acesta este cazul, ar trebui să curățați canistra și să ștergeți codul. Sper că acest lucru vă ajută. Cu stimă

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22845 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru sugestii. Am curățat senzorul acum 5 zile și până acum nu a dat nicio problemă. Funcționează din nou bine. Mulțumesc tuturor pentru recomandări în acest caz.