Căutare MDM

Buletin

Coduri de eroare Hyundai Elantra

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22673 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Coduri de eroare Hyundai Elantra
Bună ziua, am verificat senzorul, era deteriorat, l-am schimbat și a funcționat bine, singura chestie este că astăzi după două zile de testare mi-a dat un cod nou (p0136) defecțiune în circuitul senzorului de O2 (banca 1 senzor 2) Întrebarea mea este cum procedez în acest caz, ce senzor ar trebui să verific și unde este amplasat, mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22686 prin manual-mecanic
Îți spune despre senzorul de oxigen de pe linia unu, prima ieșire de evacuare, iar senzorul doi se referă la cel de după convertorul catalitic, dar hei, s-a aprins martorul? Pentru că nu toate versiunile acestui vehicul vin cu doi senzori de oxigen, dar aceștia sunt cei potriviți. Poți și să-i cureți dacă vrei. Mult succes și spune-ne cum merge.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22694 prin manual-mecanic
Bună ziua, codul acela corespunde senzorului de oxigen sau, de asemenea, numit sondă lamda, acesta ar trebui să fie situat în conducta de evacuare. Ar trebui să verificați dacă vehiculul dvs. are un senzor sau doi, dacă are unul, acesta merge după convertorul catalitic, iar dacă are doi, care nu cred că are unul înainte de convertor și altul după convertor. Acest senzor ar trebui doar schimbat, nu este reutilizabil. Verificați bine cablajul. Celălalt lucru care se poate întâmpla la acea marcă anume este că un recipient de gaz din rezervor, numit canistră, se înfundă sau se obstrucționează, iar ceea ce se întâmplă este că atunci când se înfundă, în loc să trimită gazele stocate în rezervor, trimite doar benzină la galeria de admisie și, prin urmare, un consum excesiv de combustibil, iar aceasta iese prin evacuare fără a se arde, iar senzorul îl afișează ca un cod de eroare al senzorului din cauza excesului de combustibil. Dacă da, ar trebui să curățați recipientul și să ștergeți codul. Sper că acest lucru vă ajută. Salutări.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22845 prin manual-mecanic
Mulțumesc pentru sugestii. Am curățat senzorul acum 5 zile și până acum nu a dat nicio problemă. Funcționează din nou bine. Mulțumesc tuturor pentru recomandări în acest caz.