Căutare MDM

Buletin

Coduri de eroare Hyundai Elantra

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22529 prin manual-mecanic
Coduri de eroare Hyundai Elantra publicate de manual-mecanica
Bună ziua, am o problemă cu codul (OBD II) P0103 (intrare mare în circuitul debitului masic sau volumetric). Presupun că este o supapă, dar nu știu unde să o caut la Hyundai Elantra din 2001.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22536 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Coduri de eroare Hyundai Elantra
Bună ziua, dragă/ă. Codul de eroare sau DTC-ul pe care ți-l arată OBD II se referă la senzorul de debit masic al aerului sau (MAF), senzorul fiind situat în conducta de admisie, între filtrul de aer și galeria de admisie. Ceea ce nu știu cu adevărat este dacă vehiculul tău folosește MAF sau MAP, în orice caz senzorul MAP măsoară presiunea absolută din galeria de admisie și, în funcție de aceasta, amestecul aer-combustibil este cuantificat, fără a lăsa deoparte ceilalți senzori. Dar dacă OBD II arată o eroare la debitul masic al aerului, ar trebui să fie MAF-ul.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22568 prin manual-mecanic
Este cunoscut și sub numele de debitmetru, iar ceea ce spune ABS este corect. La Elantra, în funcție de motor, este amplasat în furtunul de aer care merge de la filtrul de aer la galeria de admisie. Este montat pe corpul filtrului și are un conector negru cu 4 pini.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22589 prin manual-mecanic
Salut, am găsit senzorul. Cel mai bun lucru pe care l-am putut face a fost să-l curăț și să schimb filtrul de aer. Îmi cer scuze pentru ignoranță. Este genul ăsta de problemă care apare? Mulțumesc.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22592 prin manual-mecanic
Trebuie să îl verifici dacă filamentele, corpul său etc. nu sunt deteriorate, verifică curentul conectorului și împământarea în sine.