Căutare MDM

Buletin

Probleme cu capota Peugeot 206

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22513 prin manual-mecanic
Probleme capotă Peugeot 206 Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor, poate cineva să-mi spună de unde pot obține informații sau un manual pentru repararea capotei Peugeot 206 decapotabilă? Am căutat peste tot și nu am găsit nimic, iar service-ul pare nedrept. Mulțumesc anticipat.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22554 prin manual-mecanic
Răspunsul Manual-mecanica la subiectul Re: Probleme cu capota Peugeot 206
Hei, capota nu funcționează, s-a oprit pe jumătate. Mi s-a întâmplat ceva cu un Peugeot 207 cmc. În timp ce spălam mașina, am lăsat capota pe jumătate deschisă și am oprit motorul. Asta a făcut ca sistemul hidraulic al capotei să nu mai funcționeze. E doar o problemă de programare și nu costă mai mult de 30 de dolari la reprezentanță. Asta a fost în Mexic.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22574 prin manual-mecanic
Aceeași problemă mi s-a întâmplat și mie cu un 206 cmc, capota era pe jumătate coborâtă și vehiculul s-a oprit. Soluția este că în portbagaj există un șurub cu cap Allen care se folosește pentru a-l ridica manual. Ai unealta în portbagaj, așa că o închizi complet și încerci butonul. Mult succes.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22595 prin manual-mecanic
Da, am încercat deja șurubul manual și funcționează, dar ce mi-aș dori este ca hota să se închidă automat și nu manual. Mi s-a spus că ar putea fi uleiul hidraulic care s-a terminat sau ceva de genul acesta, iar acum caut tipul de ulei pe care îl folosește motorul hotei.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22596 prin manual-mecanic
Asta e doar o programare pe calculator, nimic grav, nu va dura mai mult de 20 de minute la agenție, nu știu unde ești pentru că văd că ai comentat că costul reparației la agenție e foarte mare,
sper să se rezolve totul bine,
uleiul hidraulic, la un moment dat, ai văzut o scurgere că poți confirma că e adevărat, nu e chiar așa ușor să pui ulei în el și nu am știut niciodată că acele echipamente trebuie să pună ulei în ele, ai grijă, poți deteriora mai mult capota, dacă programarea ar costa doar 30 de dolari, acum uleiul hidraulic te va costa 900 de dolari dacă îl strici, ATENȚIE