Căutare MDM

Buletin

Lumini intermitente și de urgență Seat Ibiza diesel

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22506 prin manual-mecanic
Salut tuturor. Sper că cineva îmi poate da niște idei. Am un Ibiza III diesel. De ceva vreme au început să se defecteze semnalizatoarele. Adică, puteam mișca maneta, dar lumina nu funcționa. Am citit undeva că apăsarea repetată a butonului de avarie a rezolvat problema. Da, dar doar temporar. Am senzația că e o problemă la aprindere. Căutând pe internet, am găsit soluții pentru toate gusturile, dar întrebarea mea este: are acest model releu de semnalizare? Pentru că ar putea fi vorba de asta. Cu siguranță nu e siguranța. Nu am schimbat becurile. În unele locuri, am constatat că există releu, iar în altele, că nu există. Mulțumesc anticipat tuturor. Orice sugestii sunt binevenite.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22515 prin manual-mecanic
Salut prietene, aproape sigur e semnalizatorul care se defectează. Se află în cutia de siguranțe. Schimbă-l. Cu cele mai bune gânduri. :)

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22517 prin manual-mecanic
Ei bine, o să caut. Mulțumesc foarte mult.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22521 prin manual-mecanic
Dacă „avertismentele” funcționează, adică toate 4 în același timp, nu e cutia, ci întrerupătorul sau siguranța. Dacă nu funcționează nimic, e cutia semnalizatoarelor.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 4 luni #22530 prin manual-mecanic
Nici semnalizatoarele, nici luminile de avarie nu funcționează. Și eu înclin spre unitatea de semnalizare. Mulțumesc.