Căutare MDM

Buletin

Problemă la accelerarea pointerului meu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22490 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Problemă la accelerarea indicatorului meu.
Dacă Esteban se referă la asta, ține cont că ar trebui să cureți și galeria de admisie, dar bănuiesc că e mai mult o problemă electrică. Când încerci să accelerezi, parcă ezită și apoi decolează brusc?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22494 prin manual-mecanic
Răspunsul mecanicilor manuali la subiectul Re: Problemă la accelerarea indicatorului meu.
Când trebuie să accelerez brusc, se blochează, ca și cum ar inunda motorul. Dacă accelerez încet, nu am această problemă, dar nu este potrivită pentru multe situații diferite. Am demontat și curățat supapa de control al aerului la ralanti, dar problema persistă. Mașina funcționează și pe GNC și nu are această problemă cu benzina, ci doar cu benzină. Ce componente electrice aș putea verifica? Mulțumesc...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 6 luni #22503 prin manual-mecanic
Ai putea avea o problemă cu bujiile sau cu firele bujiilor. Corsele au problema asta, dar se strică când încerci să accelerezi. Nu există admisii de aer suplimentare, nu?