Căutare MDM

Buletin

Problemă la accelerarea pointerului meu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22490 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Problemă la accelerarea indicatorului meu.
Da, Esteban se referă la asta, țineți cont că ar trebui să curățați și corpul de admisie, dar pentru mine e mai mult vorba de partea electrică. Când vrei să depășești, parcă intră în aer și apoi țâșnește afară?

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22494 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Problemă la accelerarea indicatorului meu.
Când trebuie să accelerez brusc, e de-a dreptul nasol. Știu că se oprește. Dacă accelerez încet, nu am problema asta, dar nu funcționează în multe situații diferite. Am scos motorul pas cu pas și l-am curățat, dar problema persistă. Mașina are și GNC și nu are problema asta cu benzina, ci doar cu benzină. Ce aș putea verifica la sistemul electric? Mulțumesc...

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22503 prin manual-mecanic
Ai putea avea o problemă cu bujiile sau cu firele bujiilor. Corsele au problema asta, dar se strică când încerci să accelerezi. Nu există admisii de aer suplimentare, nu?