Căutare MDM

Buletin

Problemă la accelerarea pointerului meu.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22461 prin manual-mecanic
Problemă la accelerarea indicatorului meu. Publicat de manual-mecanica
Salut tuturor,

am un VW Pointer '96 1.8 gli. Problema pe care o am de ceva vreme este că atunci când încerc să accelerez, mașina pare să se oprească. Dacă accelerez încet, nu se întâmplă și nu contează dacă o fac în trepte mici sau mari, defectul persistă. Am schimbat deja filtrul de combustibil, am verificat pompa de combustibil și filtrul este curat. Am curățat injectorul unic cu ultrasunete și am înlocuit rotorul care este atașat la capacul distribuției sau ceva de genul acesta. Defectul persistă. Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsuri.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22463 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Problemă la accelerarea indicatorului meu.
V-AȘ RECOMANDA SĂ VERIFICAȚI TRANSMISIA, DEOARECE ACEASTĂ VĂ ANUNȚĂ CĂ TREBUIE SCHIMBATĂ. CU CELE MAI BUNE SPECIALITĂȚI.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22479 prin manual-mecanic
Răspuns de la manual-mecanica pe tema Re: Problemă la accelerarea indicatorului meu.
Verifică TPSS-ul mașinii și senzorul de oxigen, care ar putea fi problema.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 2 luni #22480 prin manual-mecanic
mmmm de ce nu speli supapa cricului și corpul clapetei de accelerație în același timp și speli și injectoarele? Dacă nu e corectat, ai probleme cu supapa cricului. :P

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 1 lună #22483 prin manual-mecanic
Valva Jac la care te referi, este ceea ce eu cunosc ca motor pas cu pas?