Căutare MDM

Buletin

PEDALA DE AMBREIAJ LA JETTA MEA DIN 2005 A STAT APĂSATĂ

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22442 prin manual-mecanic
PEDALA A STAT JOS ȘI NU ȘTIU CE ESTE, LA INIȚIAL A STAT JOS ȘI NICI O VITEZĂ NU SE CUPLĂTA, ÎN ACEEAȘI ZI A FUNCȚIONAT DIN NOU ȘI AM MUTAT-O CÂȚIVA KM ȘI TOTUL A FOST BINE, DAR PE PARCURSUL DRUMULUI S-A ÎNTÂMPLAT ACELAȘI LUCRU ȘI ACUM NU SE RIDICĂ, CE AR PUTEA FI? AU SCHIMBAT DEJA POMPA DE AMBREIAJ DAR E TOT LA FEL, NU MIROSEȘTE A ARS SAU ALT ASEMENEA, ESTE CILINDRUL CARE ESTE ÎN TRANSMISIE SAU ESTE AMBREIAJUL? SPER UN RĂSPUNS, MULȚUMESC ANTICIPAT....

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.

• manual-mecanic
  • Autorul subiectului
  • Proaspăt pensionar
  • Proaspăt pensionar
Mai departe
Acum 14 ani și 5 luni #22459 prin manual-mecanic
Dacă pedala nu revine și ai ambreiaj hidraulic, verifică mai întâi pompa, apoi cilindrul auxiliar și dacă rulmentul tău axial este hidraulic, aia ar putea fi problema, evident eliminând celelalte două cauze înainte de a coborî cutia, discul nu revine pentru că oricât de uzat ar fi pedala revine, este vina unuia dintre factorii pe care i-am menționat, atenție dacă e cu reglarea tijei care merge de la pompă la pedală, verifică și mult succes.

Vă rugăm să vă conectați sau să creați un cont pentru a vă alătura conversației.